Información

Fabricants

Proveïdors

Marques Hi ha 46 marques

per pàgina
Mostrant 31 - 46 de 46 elements
  • Ludattica

    Qualitat per a nosaltres significa treballar en els detalls: elecció dels millors materials, cura dels continguts, gran atenció a les il·lustracions i atenció especial als acabats i a la fabricació en general.

  • Mon Deconatur

    El món canvia, nosaltres també

    Fa més de 20 anys que vam crear Mondeconatur per fer cosmètica natural i des de llavors el món ha donat moltes voltes.

    Seguim, com al principi, creient en la naturalesa i en la força dels seus elements. La nostra inspiració i l'origen dels nostres productes segueix sent el món vegetal en el seu estat més pur (flors, plantes, fruits, arrels) i mineral, utilitzant en el seu tractament i elaboració des de les tècniques més tradicionals a les més avantguardistes.

    Aquests avenços en ciència i tecnologia ens han permès introduir en els nostres cosmètics més i millors ingredients naturals i ecològics que units a la nostra sòlida consciència social basada en la sostenibilitat i l'equilibri han donat com a resultat el nou MON "ecocosmética bioresponsable per a un món sostenible".

    Més i millor cosmètica natural que també hem volgut reflectir en l'aspecte exterior amb un canvi d'identitat visual que a poc a poc trobareu en tots els productes.

    Desitgem que aquest canvi us agradi.

  • Montibel·lo

    Des del seu naixement l'any 1967, Montibello ha desenvolupat tota la seva activitat en el mercat de la cosmètica professional.

  • Moses

    TRONC JOCS, S.L. és una empresa creada l'any 2002 especialitzada en incorporar al mercat espanyol joguines educatives de qualitat que ajudin al desenvolupament de la imaginació i creativitat en el nen.

  • Naturalia

    Els seus productes són de cosmètica natural, dels pocs en el mercat que ja no conté parabens.

  • Rubens Barn

    Benvingut a Design Rubens Sweden AB, una empresa amb nines úniques, suaus i felices per a totes ls edats, ¡Rubens Barn!

  • Safari Ltd

  • Schleich

    El disseny dels productes és el més realista i naturalista possible. Això permet als nens aprendre sobre la gran varietat d'animals que ha a la natura - des dels animals domèstics en una granja fins als animals salvatges de la jungla.


    En elaborar els productes amb llicència, com figuretes de còmic, prestem especial atenció al seu caràcter i el missatge que porten. Els aspectes educatius són una part més important que un possible potencial de vendes.

  • Walkiria

    Experts en complements de bellesa i cura personal. Distribució d'articles de tocador, bellesa i cosmètica a botigues especialitzades, salons de bellesa i centres de SPA.

    Qualitat i compromís amb els nostres clients des de 1931
    Els nostres productes es comercialitzen a Europa, Amèrica i Àsia. Comptem amb un equip professional de dissenyadors, xarxa de representants i experts en cosmètica i bellesa que treballen amb il·lusió cada dia per satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

  • Wudimals

    Wudimals: On la Fusta Captiva i la Natura Prengué Vida

    A Wudimals, la nostra passió per la natura es reflecteix en cada obra d'art que creem. Som una marca especialitzada en l'elaboració d'escultures de fusta inspirades en la vida animal del nostre planeta. Cadascuna de les nostres peces és una celebració de la biodiversitat i una expressió d'amor per la vida salvatge.

Mostrant 31 - 46 de 46 elements