Pagament segur

El nostre pagament segur

Amb SSL

SSL significa "Secure Sockets Layer". SSL Definició, Secure Sockets Layer és un protocol dissenyat per permetre que les aplicacions per transmetre informació d'anada i de manera segura cap enrere. Les aplicacions que utilitzen el protocol Secure Sockets Layer si sap com donar i rebre claus de xifrat amb altres aplicacions, així com la manera de xifrar i desxifrar les dades enviades entre els dos.

Com funciona el SSL? Algunes aplicacions que estan configurats per executar-SSL inclouen navegadors web com Internet Explorer i Firefox, els programes de correu com Outlook, Mozilla Thunderbird, Mail.app d'Apple, i SFTP (Secure File Transfer Protocol) programes, etc Aquests programes són capaços de rebre de forma automàtica SSL connexions.

Per establir una connexió segura SSL, però, la seva aplicació ha de tenir una clau de xifrat que li assigna una autoritat de certificació en la forma d'un certificat. Una vegada que hi hagi una única clau del seu compte, vostè pot establir una connexió segura utilitzant el protocol SSL.

Utilitzant Paypal

Protecció del comprador

Si compres amb PayPal i el teu article no arriba o no coincideix amb la descripció del venedor, et tornarem l'import íntegre de la compra. La Protecció del comprador cobreix les compres realitzades amb PayPal. També s'aplica als pagaments realitzats directament des del nostre lloc web.

Utilitzant Visa

Verified by Visa, el nou servei d'autenticació en línia de Visa, li dóna la possibilitat de realitzar compres per Internet de manera ràpida, senzilla i amb la mateixa seguretat que hi ha en el món físic.

Verified by Visa afegir a la seva targeta Visa una contrasenya personal per fer compres amb la tranquil·litat de saber que només vostè pot utilitzar-la en línia.