HISOP

Hisop va obrir les seves portes l'any 2000 i a partir de l'any 2018 es va fusionar amb Infolúdica formant Munt Games. Munt Games a part de mantenir la botiga Hisop és una editorial de jocs de taula i personalització.

Estem especialitzats en una àmplia gamma de productes: joguines, perfumeria i cosmètica per a totes les edats i sexes. Tenim joguines per als més petits i per als més grans, sempre amb una acurada selecció. Els productes per a nens tenen segells de qualitat amb la seguretat dels tints de la roba i de les peces petites, tot és adequat a cada edat. També tenim jocs didàctics, amb els quals la diversió està lligada a l'aprenentatge. Cada joc, cada joguina té la seva raó i treballa algun punt del desenvolupament dels més petits.

Els jocs per a adults intenten fomentar estones en família. Hi ha jocs cooperatius amb què tothom pot jugar o jocs competitius. També tenim una gran gamma de productes cosmètics, d'higiene personal, productes de perruqueria i cosmètica de color. Treballem amb marques de cosmètica natural i de cosmètica convencional. També disposem d'una línia de perfumeria: hi ha perfums naturals i perfums més comercials. 

El nostre valor afegit és que tant en cosmètica com en joguines, t'assessorem amb el que calgui.

- Si tens un fill amb problemes d'autoestima, timidesa ... et podem informar del que li aniria millor. A través del joc podem treballar molts aspectes dels nostres petits.

- En cosmètica, et podem informar del que més et convé en cas de patir problemes de pell atòpica, sequedat, sensible ...

  

Per a més informació truqueu-nos al 93 793 80 23 o al 606 50 82 74 / 673 84 11 16 (WhatsApp).

També podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic info@muntgames.com

O bé, vine a visitar-nos! Som a la Rbla. Francesc Macià, 26 d'Arenys de Munt (08358).

Vine, t'hi esperem!