Disc volador lluminós Ampliar

Disc volador lluminós

Moses

Nou producte

Disc amb 3 modes de llum: llum permanent, llum intermitent ràpida, llum intermitent lenta. Piles incloses

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

12,95 €

Especificacions

SexeUnisex
EdatA partir de 6 anys

Més informació

Treu els nens del sofà i allunya't de la televisió! El Read No! El disc volador ofereix diversió quan es mou i afavoreix lúdicament la resistència i diverses habilitats motrius en els nens. En aquests temps és més important que mai que els nens es moguin més i facin alguna cosa bona pel cos i la ment. L'aspecte robust fa que el Read no!, disc volador complet.

Agilitat, equilibri, tensió corporal, moviments de llançament i coordinació
Un món d'experiència en disseny de color neó i amb efectes de llum motiva els nens a provar-ho de seguida i així entrenen agilitat, equilibri, tensió corporal, moviments de llançament i coordinació alhora. Cadascun dels diferents productes explica exactament quina habilitat es promou.
Acabat? Llança, corre, atrapa: amb aquest disc volador es tracta de tot!

Diversió
Els nens poden entrenar el control i la coordinació del seu cos mentre juguen amb el disc volador brillant. Revés, dret o per sobre diferents llançaments ofereixen diversió variada. Com més ràpid es balanceja el disc cap endavant i cap enrere, més ràpid han de reaccionar els nens. Això manté el cap i el cos en forma. El més destacat: el disc de llançament es pot il·luminar amb només prémer un botó i, per tant, crea efectes de llum genials mentre vola per l'aire.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Disc volador lluminós

Disc volador lluminós

Disc amb 3 modes de llum: llum permanent, llum intermitent ràpida, llum intermitent lenta. Piles incloses