Neceser 23x16cm Ampliar

Neceser gat mandrós

Moses

Nou producte

Neceser gat mandrós

Més detalls

Atenció: Són els darrers en estoc!

8,95 €

Especificacions

SexeUnisex

Més informació

Fins i tot com a gat, tens moltes pertinences que hauries de tenir sempre amb tu. Hi ha espai per a llaminadures, joguines i altres objectes petits a l'Ed, la bossa del gat. Malauradament, no hi ha prou espai per a un rascador, una caixa d'escombraries i un bol per a mascotes, però aquest estoig és perfecte com a bossa per a la bossa.

Les bosses Krims-Krams són el company perfecte per posar-hi alguna cosa ràpidament o, a l'inrevés, per tenir-les ràpidament a mà. No en pots tenir prou amb les bosses petites i pràctiques. Aquí es poden guardar bolígrafs, accessoris i puntes, així com articles d'higiene, cosmètics o algunes delícies per al gatet. La bossa es pot tancar fàcilment amb la cremallera, de manera que fins i tot els objectes petits no es perdin.

Bé, qui ho va fer tan còmode aquí? El gat mandrós Ed, el gat ha fet ús del patró de ratlles de la bossa i s'ha ajagut per descansar. La seva mirada satisfeta fa pensar que aquí se sent com a casa. La bossa també ens convenç amb el seu disseny de ratlles atemporal i l'Ed, l'emblema del logotip de Cat. Ah, i per descomptat, aquest bonic gat que hi apareix representat.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Neceser gat mandrós

Neceser gat mandrós

Neceser gat mandrós