Información

Fabricants

Proveïdors

Marques Hi ha 56 marques

per pàgina
Mostrant 1 - 30 de 56 elements
 • 4M

  Des de 1993 4 M és una marca especialitzada en la producció de jocs creatius i kits de manualitats per a nens i nenes que afavoreixen la imaginació, la creativitat i animen que els petits siguin curiosos. Els seus productes han estat guardonats amb diversos premis com "Best New Toys 2011", "Parents 'Choice Award" o "Toy of the Year Award", entre altres. A més, molts dels seus productes es dirigeixen a fomentar la consciència ambiental amb manualitats ecològiques i amb consells de reciclatge que poden utilitzar i compartir amb els altres.

 • Ágave

  Artesania Agave. Som una empresa familiar que des de 1996 fabriquem cosmètica natural de manera artesanal, amb matèries primeres naturals de primera qualitat.
  Per als productes que fabriquem utilitzem totes les matèries primeres cent per cent naturals i les que ens és possible, aprovades o amb certificat, principalment el de Ecocert.
  Les matèries que per a nosaltres són més rellevants per a les fabricacions són els extractes de plantes ecològiques que recollim, els olis vegetals i els olis essencials i hidrolats del destil·lat de les essències. El més important per a nosaltres és la qualitat.
  Són productes naturals i no estan testats en animals. Els envasos són reciclables. Les olors, el color i les propietats dels nostres productes ens ho aporten els olis essencials purs destil·lats de plantes i pels macerats de les mateixes.
  La nostra cosmètica natural, afavoreix la salut i la bellesa, així com la millora dels estats d'ànim de la nostra ment, per mitjà de l'aromateràpia. Aquests productes ajuden a preservar la natura ia obtenir el màxim benefici, respectuosament, d'ella.

 • Alpino

 • Annemarie Börlind

  Els pilars dels nostres productes de cures d'alta qualitat són les substàncies actives naturals inalterades com les matèries primeres vegetals, així com els mètodes de cultiu i de producció.

  La major part de les plantes, els extractes i els olis eteris provenen de cultius ecològics i biològics controlat o de la recol·lecció silvestres certificada.

  Experts i botànics descobreixen per a nosaltres noves plantes a tot el món.

  Fem servir aigua puríssima del nostre propi manantià de la Selva Negra.

  La tolerància dermatològica i l'eficàcia de la nostra cosmètica és testada científica i dermatològicament per institucions independents sobre voluntaris.

  No fem servir ingredients com PEG, parafines, derivats del petroli, olis de silicona, entre altres, al tractar-se d'ingredients que no són biodegradables.

  Posem un gran valor a l'alta qualitat a un preu adequat.

 • Antonio Juan

  La barreja de tradició, modernitat i les mans expertes dels millors especialistes de l'art de la joguina ens han permès evolucionar sense perdre la nostra filosofia originària com marca: oferir la millor relació-preu als clients.

  La nostra experiència en el sector ens permet crear productes adaptats al mercat actual. Aquest afany per innovar i oferir joguines de qualitat a un preu competitiu, és la raó per la qual, avui en dia, exportem a més de 30 països en els cinc continents.

 • Chen Yu

  CHEN YU és un nom que evoca la bellesa. Equilibri entre el saber mil·lenari d'Orient i la tecnologia punta d'Occident.
  CHEN YU és la naturalitat feta gestos de bellesa, fàcils d'executar, per sentir l'infinit benestar d'una pell cuidada, sana, hidratada, protegida i mimada.
  CHEN YU és a més, bellesa, higiene i benestar per al cos, per a aquesta pell que ens envolta i mereix gaudir d'uns minuts diaris d'atenció i cura.
  CHEN YU és també maquillatge. Es converteix de sobte en glamour, en passió, en una història d'amor per als propis trets, ajudant a ressaltar uns llavis, delineant uns ulls, subratllant una mirada, donant color a unes galtes ia un fons harmoniós i natural.
  CHEN YU és, en definitiva, la visió científica d'un coneixement ancestral, un ritual de bellesa, una ètica de vida i un art de viure basat en el millor d'Orient i Occident, per aconseguir l'harmonia i l'equilibri que són la base de una bellesa natural.
  Chen Yu. Orient. Occident. La bellesa està en l'equilibri.

 • Djeco

  Perquè jugar és essencial per al desenvolupament dels infants,
  Djeco crea una col·lecció encara més lúdica, educativa i imaginativa.
  Fidel al seu enfocament artístic, l'equip creatiu de Djeco,
  apassionat i inventiu, contacta amb il·lustradors de talent
  per enriquir la seva col·lecció de jocs i joguines.

 • Hape

  Hape Toys és un dels majors productors mundials de joguines fabricades amb materials sostenibles. Joguines Hape són tant creativament dissenyats com respectuosos amb medi ambient. Ni la cultura ni l'idioma, ni el gènere inhibeix el procés intuïtiu de joc. Tots els productes compleixen i superen les més estrictes normes internacionals de qualitat i seguretat.

Mostrant 1 - 30 de 56 elements